Nacházíte se na agentím e-shopu. Kompletní nový web bude spuštěn do několika týdnů.

Piva Ležáky

8 položek celkem
Světlý ležák 11° 1L
99 Kč / ks

zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. pivní styl: Czech Pale Lager , EPM 11%, Alc. 4,9%, IBU 44 Toto vaříme celý rok a až na výjimky by mělo být...

52
PAV 0762 n
440 Kč / ks

Párty soudek pro každou příležitost. Bez potřeby dalšího příslušenství. zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovanéý nepasterizovaný. pivní styl: Czech Pale Lager , EPM 11%,...

64
Světlý ležák Prémium 12° 1L
99 Kč / ks

zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. pivní styl: Czech Pale Lager Premium, EPM 12%, Alc. 5,5%, IBU 52 Toto vaříme celý rok a až na výjimky by mělo...

74
PAV 0762 n
450 Kč / ks

Párty soudek pro každou příležitost. Bez potřeby dlašího příslušenství. zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovanéý nepasterizovaný. pivní styl: Czech Pale Lager Premium,...

75
Migula polotmavý ležák Premium 12° 1L - Velikonoční speciál
99 Kč / ks

zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. pivní styl: Bavarian Premium Semi-Dark Lager , EPM 12%, Alc. 5,2%, IBU 37 Tento speciál vaříme jednou za rok na...

61
PAV 0762 n
450 Kč / ks

Párty soudek pro každou příležitost. Bez potřeby dalšího příslušenství. zákonná kategorie: Světlý ležák. Nefiltrovaný, nepasterizovaný. pivní styl: Bavarian Premium Semi-Dark...

69
Světlé výčepní pivo 10° 1L
Světlé výčepní pivo 10° 1L
Momentálně nedostupné
95 Kč / ks

zákonná kategorie: Světlé výčepní pivo. Nefiltrované, nepasterizované. pivní styl: Czech Light Pale Lager , EPM 10%, Alc. 4,4%, IBU 42 Toto pivo vaříme podle nálady, zpravidla...

59
PAV 0762 n
Světlé výčepní pivo 10° 5l
Momentálně nedostupné
500 Kč / ks

Párty soudek pro každou příležitost. Bez potřeby dalšího příslušenství. zákonná kategorie: Světlé spodně kvašené plné pivo. Nefiltrované, nepasterizované. pivní styl: IPL, EPM...

73

Na výrobu piv typu ležák jsou použity kvasinky spodního kvašení. Tento typ piva se vyznačuje dlouhou dobou zrání a kvašení při nízkých teplotách.